vineri, 18 iulie 2014

Avantajele utilizarii tigarilor electronice



Fumatul  este unul dintre cele mai proaste si nesanatoase obiceiuri ale oamenilor. Si odata ce incepi este foarte greu sa te lasi, si necesita o ambitie foarte mare pentru a scapa de prostul obicei. O alternativa noua, moderna si sanatoasa sunt noile tigari electronice. EUVapez este un magazin online ce va pune la dispozitie tot ce va trebuie pentru tigarile electronice, incepand de la lichid si arome, pana la vaporizatoare si baterii tigari electronice. 

Tigarile electronice au multe avantaje in comparatie cu tigarile normale. Unul dintre ele, si inca un avantaj foarte important pentru multi dintre cei ce fumeaza, este pretul. Tigarile electronice sunt mult mai ieftine decat cele traditionale. Cei ce fumeaza stiu cat de mult cheltuie pe ele zilele astea. Daca mai esti si unul dintre acei fumatori care consuma un pachet pe zi, sti ca ajungi la o suma frumusica pe care o cheltui lunar pe acestea.

Acestea au si avantajul de a fi mult mai sigure decat cele traditionale. De vreme ce arzi tutun, si folosesti o flacara pentru a o aprinde, tigarile traditionale sunt un pericol evident de a da foc si a porni un incendiu. Tigarile sunt de fapt pe locul intai in cauzele mortii prin incendiere in SUA si alte 7 tari, iar la nivel mondial reprezinta  10% din cauzele mortii intr-un incendiu. Cu tigarile electronice nu vei avea nici o flacara deschisa si nu vei avea nici un capat aprins care sa te arda, precum hainele tale, mobila si asa mai departe.
Mirosul, consecintele asupra sanatatii, si costurile, toate combinate dau un renume rau tigarilor traditionale. Asa ca ar fi timpul sa-ti schimbi acest obicei si sa incerci varianta electronica si mult mai sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu