vineri, 18 iulie 2014

Magazin online - tigari electronice



Tigara electronica, este marcata ca noua alternativa, mai sigura, comparand-o cu fumatul conventional. 

Acestea pot fi folosite si in interior, permitandu-le fumatorilor sa-si poata satisfaca acest obicei oriunde si oricand isi doresc. Vor reusi acestea sa dea o alta fata fumatului obisnuit, si vor putea ajuta fumatorii sa se lase de acest obicei? La aceste intrebari se poate ca raspunsul sa fie da! Daca exista cu adevarat dorina si ambitia de a renunta la un obicei de care suntem constienti ca este nociv, atunci tigarile electronice sunt cea mai buna alternativa, dar nu doar daca se doreste renuntarea ci si alegerea unui fumat mai putin nociv sanatatii proprii si a celor din jur;  asa zisii fumatori pasivi care ingereaza toate acele chimicale fara a-si dori. 

Astfel  de variante sunt disponibile si in magazinul EuVapez, ce ofera kit-uri de start, lichid tigara electronica si alte diverse accesorii necesare unei tigari electronice. Chiar daca la inceput kit-ul poate parea costisitor, in timp aceasta investitie va fi amortizata cu varf si indesat nu doar din punct de vedere al materialului dar si din punctul de vedere al beneficiilor aduse sanatatii.

Achizitionarea unui astfel de kit, ajuta si in rarirea acestui obicei, deoarece atunci cand o tigara este aprinsa exista o “obligatie” a fumatorului sa o termine, dar cu tigara electronica se va putea pufai doar atunci cand se simte nevoia, iar apoi pusa deoparte pana la urmatoarea utilizare. In mod natural, obiceiul se va rari, ceea ce va ajuta la reducerea numarului de utilizari. Si inca un mare plus, tigara electronica nu-ti va arde banii stand intr-o scrumiera in timp ce nu este utilizata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu